Om meg - GroKoFoto

Go to content

Main menu:


Jeg har alltid likt å ta bilder - fra jeg fikk mitt første Instamatic kamera da jeg var 12 år. Men det er mest nå - etter at våre syv barn har blitt voksne - at fotogleden har fått en ny - og romsligere plass i livet mitt. Foreløpig er det jeg gjør selvlært, og med mitt meget enkle utstyr, tillater jeg meg å utfordre skjebnen litt når jeg fotograferer. Ikke sjelden ligger jeg med kameraet på bakken eller helt nede i vannkanten for å finne litt uvanlige perspektiver.
Min tanke med det jeg lager, er å fange biter av den totale skjønnhet som finnes rundt oss, og prøve å gjenskape litt av det univers av detaljer og uttrykk som sansene kan boltre seg i. Skjønnheten har mange ansikter. Den kan være både glad, trist, voldsom, fredfull, sart, morsom og provoserende... Ikke alltid er den like gjenkjennbar. Noen ganger er den kun synlig for et fåtall - andre ganger for de fleste.
Ordet «amatør» kommer av fransk amateur, «en som elsker», fra latin «amare» og «amator» og betegner en person som gjør noe fordi en liker – eller elsker – å gjøre det man gjør. Selv om jeg stadig ønsker å utvikle og perfeksjonere meg, håper jeg alltid å beholde et «amatørhjerte» i det jeg skaper.
Velkommen til en ekskursjon i mine kreasjoner! Det som motiverer og gleder meg mest - er når jeg opplever at det jeg lager, treffer noen i hjertet - der livet skapes. Da mener jeg å ha nådd mitt mål!
Se gjerne flere av mine bilder på https://500px.com/growikheimkorsmoe

 
Copyright 2015. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu